Voetballers voor surprise naar café gelokt

tn_Afbeelding nieuw Roy 20247EIBERGEN – Het moest een echte verrassing worden en dat is gelukt. Zondagmorgen zijn Thijs Assink, Gertjan Schot, Berry Temmink, Ivo Scholten en Wouter ter Horst met een smoes naar café Tijink- de Beuk gelokt omdat hun ouders de vijf voetballers in het zonnetje wilde zetten. De heren die jarenlang het gezicht waren bij SSSE (nu FC Eibergen) zijn dit jaar 25 jaar lid en dat was volgens de ouders een feestje waard.

Voor Ivo Somsen was het een echte verrassing hij was zondagmorgen nog op de brandweerkazerne in Doetinchem waar hij die dag een dienst moest draaien. “Al vroeg in de ochtend werd ik door mijn moeder en vriendin met toeters en bellen van bed gelicht. Ik moest mee naar Eibergen. Waarom?, dat wist ik niet. Totdat er een verhaal werd voorgedragen toen begon het lampje te branden.”

De vijf voetballers hebben in het eerste elftal van SSSE gespeeld en heel wat bereikt zelfs in 1997 een keer kampioen geworden. De jongens hebben veel geleerd van de trainers, Theo Wennink en Henny Wevers bij de C1 en A1.

“Op 5-jarige leeftijd zijn we begonnen met voetballen, sinds die tijd zijn we nog steeds vrienden. We hebben veel plezier gehad in die 25 jaar. Op vakantie met elkaar, stappen in Groenlo en natuurlijk het belangrijkste voetballen!”, vertelt Ter Horst.

Na het ontvangst bij café Tijink- de Beuk ging het gezelschap richting De Bijenkamp, niet per fiets of een auto maar met een buggy gevuld met een voetbal. Daar kregen de voetballers een buffet aangeboden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1280]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven