Amicitia verzorgt concert in openlucht

GEESTEREN – Op zondagavond 20 juni is Amicitia Geesteren te zien en vooral te horen in de openlucht. Het belooft een triple concert te worden vanwege vaderdag, midzomeravond en even op adem komen tussen de WK voetbal wedstrijden door.

Vanaf 19.00 uur treedt het jeugdorkest op, onder leiding van Rosanne Sprick. Het harmonie-orkest, onder leiding van Gerben van Lochem, trakteert de toehoorders op een breed luisterrepertoire voor jong en oud.

Te horen zijn onder andere Music from the Incredibles, muziek uit de musical Joseph, The Beatles in concert, Grease. Afgesloten wordt met Con te partiro, oftewel tijd om afscheid te nemen. Dit concert wordt afgewisseld met optredens van de streetdancers van gymnastiekvereniging Geesteren. 

In de pauze staan de dames van de SVVA klaar om u van koffie te voorzien. De toegang is gratis voor jong en oud.  U kunt dit concert gaan bijwonen op het Kerkplein aan de Dorpsstraat in Geesteren. Bij slechte weersomstandigheden wordt het concert verplaatst naar de Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Geesteren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven