Auto total-loss na aanrijding met tractor

haarlosesteeg 020-borderNEEDE/HAARLO – Een voorrangsfout of de laagstaande zon; dat is de vermoedelijke oorzaak van een aanrijding tussen een tractor en een personenauto op de kruising Hekweg – Haarlosesteeg (weg tussen Neede en Borculo) woensdagmorgen omstreeks kwart over zeven in Haarlo. Hierbij raakte de personenauto totalloss. 

De bestuurder van het voertuig raakte gewond maar behoefte niet naar het ziekenhuis vervoert te worden. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel verzorgt.

De personenauto, komende uit de richting van Haarlo werd aangereden door de tractor die op de parralelweg langs de Hekweg reed. Na de aanrijding kwam de personenauto tot stilstand tegen een boompje en een verkeersbord, deels in de afscheiding van de tuin van de aldaar wonende bewoner.

De aanwezige brandweer en ambulance namen geen risico en knipten de deur uit de auto om het slachtoffer te bevrijden. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel verzorgt en kon daarna naar huis.

De auto werd afgesleept door bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo.

[nggallery id=1343]

Ingezonden foto’s:
[nggallery id=1346]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven