‘Boerengenot’ goed voor 7000 bezoekers

tn_Afbeelding nieuw Roy 20544GELSELAAR – De organisatie van de fair ‘Boerengenot’ kan met een goed gevoel terugkijken op drie succesvolle dagen. De tweede editie trok van vrijdag tot zondag meer dan 7000 bezoekers. Het motto van dit jaar was: ‘Proef het genot van het platteland’. En dat was ook duidelijk te merken, bij alle stands was wel wat te proeven.

Verse aardbeien en appelsap van boerderij Garritsen uit Toldijk tot een heerlijk stukje kaas van de Zuivelhoeve. Ook kon met voor het eerst het ‘Boerengenot’ bier proeven. In de tent aan de Broekhuisdijk werden optredens verzorgt. Iemand die veel met streektaal te doen heeft is Herman Riethorst uit Neede. De zanger kon daarom het publiek ook goed vermaken.

De roofvogelshow trok ook net als op andere evenementen weer veel toeschouwers. Vrijdagavond stonden Henk Wijngaard, John Enter, en Edwin van Hoevelaak op het podium.

Onze ‘man bijt hond’ verslaggever Roy Nijman ging op pad en maakte tijdens de fair foto’s en een filmpje!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1300]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven