Concours Hippique Molenruiters Rekken

REKKEN – De molenruiters uit Rekken houden op 12 en 13 juni weer hun twee jaarlijks concours hippique. Nieuw dit jaar is dat er op zaterdag 12 juni de pony s hun dressuur en springwedstijden verrijden en dit tevens selektie wedstijdstrijden voor de region kampioenschappen zijn.

Zaterdag middag komen de 4 en 6 tallen in actie. Om half zes beginnen de 40+ ruiters aan hun wedstrijd. Zondag  13 juni vanaf negen uur beginnen de paarden aan hun dressuur en spring wedstrijden Deze tellen ook mee voor de selektie voor de regio kampioenschappen van Gelderland.

Om half twee zal er een schow verzorgd worden door de Koninklijke Nederlandse Jachtvereeniging .Zij zullen een groot aantal honden meenemen en laten zien hoe ze hiermee werken.  Om halfvier laten een aantal menners hun aanspanningen zien waaronder een achtspan, vierspan,en een driespan hier na word de grote prijs van Rekken verreden.

Dit alles zal plaats vinden op de tereinnen van tenkweide midden in Rekken aan de Berkel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven