Desicom hoort bij beste computerzaken

BELTRUM – Desicom Computers uit Beltrum en Lochem is bij de verkiezing Computerwinkel van het jaar 2010 geëindigd op de tweede plaats als beste winkel van Gelderland en landelijk op 21e plaats uit ruim 300 aangesloten winkels.

De ICTWaarborg-specialist is degene die zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid. Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. De verkiezingen worden georganiseerd door ICT Waarborg, de brancheorganisatie voor Computerwinkels, Webwinkels en Automatiseerders.

De feestelijke uitreiking van de awards vond 31 mei plaats tijdens de ICTVakdag in theater De Flint in Amersfoort, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers. De jury van de ICTWaarborg Awards bestaat uit; Sander Vale (ICTWaarborg), Lucas de Clerq (Microsoft), Joost Heessels (CBM), Petra Claesen (HCC), Angelique Paap (HP), Daniel Kegel (Tweakers.net) en Rob Coenraads  (Computer!Idee / PCM).

Meer informatie is te vinden op www.ictwaarborg.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven