NK jeugd motorcross bij BMAC Borculo

BORCULO – Op zondag 4 juli organiseert BMAC Borculo de jaarlijkse NK Jeugd Motocross. Deze wedstrijd, die wordt gehouden op het Kappermaat circuit in Borculo, telt mee voor het Nederlands Kampioenschap.

Aan de start komen de klassen 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen en Suzuki Cup. De trainingen beginnen om 09.30 uur, de start van de eerste wedstrijd is omstreeks 11.30 uur.

De entreeprijs voor toeschouwers bedraagt slechts 3 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. De route naar het circuit vanaf de weg van Borculo naar Ruurlo (N315) met gele borden aangegeven.

Op www.bmac-borculo.nl is meer informatie over circuit, club en evenementen te vinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven