‘Oranjekoorts’ gaat door in Berkelland

EIBERGEN – Deze week kreeg de redactie van Nieuwsuitberkelland.nl meerdere meldingen binnen van een speciale oranjeauto die door Eibergen zou rijden. Niet alleen de Berkellandse straten en huizen zijn versierd maar ook voertuigen. Onze nieuwsjager – Roy Nijman – ging op zoek en trof de auto aan op een parkeerplaats voor café De Bengel (zie film).

Roy Rondeel (27) uit Groenlo is de eigenaar van de oranje WK-auto samen met zijn vrienden Barry, Ronny en Nancy uit Eibergen. “De reacties van de mensen zijn geweldig, ze maken er zelfs foto’s van. Ik heb een nieuwe auto gekocht ik wist niet wat er met mijn oude auto moest doen. Naar de sloop? Ineens kwam het idee om hem oranje te spuiten.”

Café De Bengel heeft een bedrag gesponsord om er voor te zorgen dat de auto oranje gemaakt kon worden. “Al meerde mensen hebben een bod gedaan op de auto. Het hoogste geldbedrag is nu 400 euro. Wat ik na het WK ga doen met de auto? Waarschijnlijk naar de sloop brengen of er moet een gek zijn die hem wil kopen.”

Er is natuurlijk nog meer oranjegekte te vinden in Berkelland. Heeft u ook wat bijzonders gespot? Mail dan naar [email protected] en onze journalisten komen langs. Ook kunt u zelf foto’s en filmpjes mailen (link youtube).

Ingezonden foto’s:
[nggallery id=1321]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven