Oud-ijzeractie Jong Gelre op 26 juni

BORCULO – Op zaterdag (26 juni) houdt Jong Gelre Borculo-Geesteren haar jaarlijkse oud-ijzeractie. Dan komen de leden langs om het oud-ijzer op te halen in de gebieden Borculo, Geesteren, gedeeltelijk buitengebied ten westen van Haarlo, en gedeeltelijk buitengebied ten zuiden van Gelselaar.

Inwoners mogen het oude ijzer ook zelf brengen naar het inzamelpunt bij Slootsmid in Geesteren aan de Oude Diepenheimseweg 10. Hier staan containers en een kraan van de firma Heinhuis klaar. Dat kan van 9.00 uur tot 15.30 uur.

Als u een partij oud-ijzer heeft of bijzondere of zware voorwerpen heeft, kunt u bellen om een afspraak te maken dan komt Jong Gelre dit bij u ophalen. Dit kan via mailadres [email protected] of telefoonnummer 06 – 20 73 94 07 (na 18.30 uur).

De opbrengst van de oud-ijzeractie komt onder andere ten goede aan de Revueavonden die Jong Gelre Borculo-Geesteren op poten zet in november

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven