Ruesink tennistoernooi voor de 25e keer

RUURLO – In de week van 12 t/m 18 juli wordt op de tennisbanen van tennisvereniging Ruurlo voor de 25e keer het Ruesink Open gespeeld.

Het toernooi maakt al jarenlang deel uit van het Oost Gelders Tennis Circuit (OGTC). Spelers kunnen tijdens de toernooien die hier deel van uitmaken in het dames- en herenenkelspel punten verzamelen voor de ranglijst van het OGTC.

De beste acht van de ranglijst worden aan het eind van zomer uitgenodigd voor het spelen van de masters. Inschrijven is mogelijk in alle onderdelen en in bijna alle speelsterkten. De sluiting van de inschrijvingstermijn is op 3 juli

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. H. Moezelaar, tel 0573-451985 of een email sturen naar [email protected]. Inschrijven is online mogelijk via de website van www.toernooi.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven