Sportdag voor alle Ruurlose basisscholen

RUURLO – Op vrijdag 11 juni van 10.00 tot 15.00 uur zal de jaarlijkse sportdag voor de groepen 5 t/m 8 van de Ruurlose basisscholen plaatsvinden op verschillende verenigingslocaties in Ruurlo. De leerlingen krijgen over de gehele dag verspreid een programma voorgeschoteld dat is samengesteld door de schoolsportcommissie in samenwerking met vele sportverenigingen en overige sportorganisaties uit Ruurlo.

De sportverenigingen en sportorganisaties bieden elke leerling twee kennismakingsclinics aan. Daarnaast wordt er een dagdeel besteed aan de sporten tref-slagbal en korfbal, deze sporten vinden plaats op de velden van Voetbalvereniging Ruurlo.

De leerlingen van groep 7 en 8 krijgen ’s morgens tref- slagbal en korfbal en ’s middags de sportclinics, de groepen 5 en 6 precies omgekeerd. De sporten die tijdens de kennismakingsclinics worden aangeboden zijn: zwemmen/waterpolo door Zwem- en polovereniging Roderlo, tennis door Tennisvereniging Ruurlo, volleybal door Volleybalvereniging Tornax, gymnastiek en dans door de Ruurlose Gymnastiek Vereniging, handbal door Handbalvereniging Blauw Wit, handboogschieten door Handboogschietvereniging De Gouden Treffer, klootschieten door Klootschietvereniging ’t Broek, voetbal door Voetbalvereniging Ruurlo, fitness door  Fitness- en Gezondheidscentrum Total Fit, Curves door Curves Ruurlo en Scouting door Scouting Ruurlo.

Bij goed weer komen er 11 juni maar liefst 400 leerlingen in beweging en werken er maar liefst + 35 vrijwilligers mee aan de dag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven