Touwtrekfinale Olden Eibergen om bokaal

EIBERGEN – Temidden van het gevecht om de wereldtitel in Zuid Afrika moet er nog een strijd worden gestreden. Namelijk die om het Kampioenschap touwtrekken van Eibergen. Het sportieve uitstapje voor vrienden, familie, buurten en iedereen die de touwtreksport een warm hart toedraagt.

Collega-vereniging TTV Eibergen heeft hiervoor eerder dit jaar de aftrap gegeven maar de strijd is allerminst beslist. Op vrijdagavond 25 juni vind de grote finale plaats op het sfeervol ingerichte wedstrijdterrein aan de kormelinkweg 11 te Eibergen.

Om 19.30 uur zal het touw worden opgepakt voor de strijd om de prestigieuze titel en bijbehorende bokaal. Tussen de wedstrijden door is er voldoende gelegenheid voor een hapje en drankje en zal de stemming in de feesttent ondersteund worden door de gezellige klanken van Radio “Knetterbiele”.

Inschrijven voor dit toernooi kan via email: [email protected] of tot een half uur voor aanvang van de wedstrijden. Een team bestaat uit 6 personen waarvan er één lid mag zijn van de touwtrekbond (NTB). De deelname is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven