TTV Heure doet goede zaken op het NK

BORCULO – Op de Nederlandse KampioenschappeN in Bentelo werden gehouden was er weer succes voor de touwtrekkers van het Borculose Heure. Na vorige week al een eerste plaats te hebben gehaald in de heren 540 kg. zestallen wisten zij zaterdag in de 720 kg.klasse achttallen wederom beslag te leggen op de eerste plaats.

Al in de voorronde lieten zij zien dat de zware trainingen van de afgelopen tijd niet voor niets waren geweest. Ongeslagen gingen zij door naar de halve finale tegen Koapman uit Tilligte. Frappant was wel dat de vier teams die overgingen naar de halve finale allemaal ook in de competitie van gewest Oost om de bovenste plaatsen strijden.

TTV Heure wist de wedstrijd redelijk snel om te zetten in winst waarna de finale volgde tegen Touwtje uit Laren NH. Ook deze wedstrijd werd met overtuiging gewonnen. Het brons ging naar het team van Vorden en vierde werd Koapman.

In de 640 kg.klasse ging het goud naar TTV Eibergen voor Veenseboys 1dat tweede werd. Derde werd hier Veenseboys 2.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven