Tweeduizend euro naar project Karibu

EIBERGEN – Voorafgaand aan een gezamenlijke virtual spinningles samen met het Cycling for Karibu team en de familie Bottenberg reikte Jan Klein Haneveld namens team Cycling for Karibu op zaterdag 12 juni in sportschool ‘The Chariot’ een cheque van 2000.00 euro uit aan Pim Bottenberg, beheerder en initiatiefnemer van het project Karibu.

Dit geld is bijeen gebracht tijdens de Spinning marathon en de Zumbathon die onlangs op 18 april werden gehouden, tijdens de voorjaarskermis in Eibergen. Ook heeft het team Cycling for Karibu de Alpe d‘Huez beklommen om geld in te zamelen voor het project Karibu.

Dit project stimuleert de integratie van verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen in Shanzu, Kenia, door middel van integratie op scholen. Het geld zal dan onder andere worden gebruikt om aanpassingen in scholen te realiseren. Het leuke van dit project is dat je met enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk ook de bedrijven die dit project financieel hebben gesteund, een sportief en een gezellig evenement hebt kunnen organiseren.

De opbrengst van 2000.00 euro is voor het keniaanse doel heel veel waard Team Karibu is ervan overtuigd dat dit bedrag bij het project Karibu een goede bestemming zal krijgen.

[nggallery id=1318]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven