Borculose inbreker op heterdaad betrapt

BORCULO – Twee opsporingsambtenaren van Rijssen en Holten hebben woensdag 30 juni drie mannen op heterdaad betrapt tijdens poging tot inbraak. De boa’s reden rond 13.30 uur op de Enterveenweg in Rijssen. Ze zagen daar een auto staan. De boa’s vertrouwde de situatie niet en zijn poolshoogte gaan nemen.

Bij een woning iets verderop zagen ze drie mannen, die probeerden in te breken in de woning. Twee van de drie mannen zagen de boa’s en zijn er te voet vandoor gegaan. De gealarmeerde politie heeft de mannen kunnen aanhouden.

De boa’s hebben de derde man bij de woning aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man uit Borculo, 26-jarige man uit Groenlo, en een 43-jarige man uit Zutphen . Ze zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven