‘Eigen zaak is altijd een droom geweest’

EIBERGEN – Het gaat goed met ondernemend Berkelland in deze crisistijd. Ronnie Ruesink (38) uit Eibergen heeft zijn eigen bedrijf ‘RR Omgevingsbeheer’ opgezet. “Het is altijd mijn jongensdroom geweest om een zaak te starten. Ik heb nu de stap genomen.” Ruesink richt zich op particulieren, bedrijven en andere instellingen.

Het bedrijf houdt zich bezig met schoonmaak, onderhoud, en groenvoorziening. Van ramen wassen tot het snoeien van de heg het is voor Ruesink geen straf. “Schoonmaken is de hoofdzaak van mijn werkzaamheden bij bedrijven moet je dan denken aan kantoorcomplexen, restaurants en hotels, showrooms, en scholen. De wensen van de klant dat is voor mij heel belangrijk.”

Zijn broer Arie Ruesink heeft in de gemeente Zutphen een schoonmaakbedrijf waar hij regelmatig heeft meegelopen en de kneepjes van het vak heeft geleerd. Ook is hij zelf een ‘opruimertje’ en heeft een hekel aan rommel en viezigheid.

Zijn werkgebied is in Gelderland en Twente. Enkele voorbeelden van klusjes: dakgoten schoonmaken, gevel reinigen, onkruid verwijderen, grote schoonmaakbeurt woning, je kunt het zo gek niet bedenken of RR Omgevingsbeheer doet het.

Ronnie Ruesink is te bereiken via 06 45 73 87 09, of [email protected].

Deel dit artikel:

4 gedachten over “‘Eigen zaak is altijd een droom geweest’”

  1. Annette en Bas

    Ronnie, heel veel succes met je nieuwe bedrijf.
    Het gaat je lukken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven