Jongen (19) onder invloed tegen boom

RIETMOLEN – Woensdagnacht is een 19-jarige jongen uit Hengelo (Ov) aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De jongen was met zijn auto tegen een boom gereden. De politie kreeg omstreeks 02.00 uur de melding van het ongeval.

De automobilist reed over de Temminkweg in Rietmolen en verloor op een gegeven moment de macht over het stuur. Hij reed links van de weg de berm in en botste daar tegen een boom. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam rechts in de berm tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd.

Uit een blaastest bleek dat de 19-jarige bestuurder had gedronken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,9 blies. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder werd ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Heeft u foto’s stuur ze naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven