Kinderen genieten van waterspeelavond

tn_027REKKEN – Het hele jaar stond het natuurbad in Rekken bol van de activiteiten. Vrijdagavond werd de agenda afgesloten met een waterspeelavond in het bad. Het thema was: ‘spelend de wereld rond’. De eerste prijs (basisschool kinderen) ging naar Luc Ter Braak. Bij de kinderen van 13 jaar en ouder won Siebrand Schagen. Beiden kregen een wisselbeker

Er werden zes spelen gehouden: Chinese waterzak dragen, Italiaans bootje varen, Schotse Highland-game, Russisch plonskie, Australische kangoeroerace, en Amerikaans jeans hangen. Ruim 35 kinderen deden mee aan de speelavond.

De ouders konden vanaf het terras onder het genot van hapje drankje toe kijken, hoe de kinderen zich vermaakte. Stichting Natuurbad Rekken kijkt terug op een geslaagde avond.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1430]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven