Meisje (16) vast voor geweld tegen politie

EIBERGEN – Zaterdagnacht is een 16-jarig meisje uit de gemeente Berkelland aangehouden nadat zij een agent beledigde. Rond 00.30 uur ontvingen de agenten een melding dat er een conflict zou zijn in een woning in Eibergen. Toen zij ter plaatse kwamen en het verhaal hebben aangehoord bleek het conflict opgelost te zijn.

De agenten wilden hun weg vervolgen en stapten in de politiebus die aan de Rozenkamp geparkeerd stond. Een meisje kwam hen tegemoet lopen en beledigde de agenten. Daarbij sloeg zij tegen de politiebus aan. Toen de agenten overgingen tot de aanhouding van het meisje werd zij agressief tegen een agente. Hierbij heeft zij de agente geschopt.

Het meisje werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De agente raakte niet gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven