Oplegger met stro gaat in vlammen op

tn_Afbeelding nieuw Roy 22287GEESTEREN – Op de Needse Tolweg is zaterdagavond omstreeks 20.15 uur een oplegger met stro in vlammen opgegaan. Een boer was onderweg naar zijn boerderij om de vracht te lossen maar zover kwam het niet. “Ik zag opeens bovenop de stapel wat branden. Meteen heb ik geprobeerd of ik er een paar brandende balen er af kon gooien maar dat had geen zin meer. De vlammen laaiden snel op.”

Gelukkig kon de boer zijn tractor nog wel optijd loskoppelen anders was deze ook in verwoest door de brand. Brandweer Borculo werd opgeroepen om de brand te blussen. Ze kwamen snel ter plaatse, de brandweermannen hebben een stukje bos nat gehouden zodat de vlammen niet over konden slaan.

De brandweer heeft de oplegger gecontroleerd uit laten branden. Toen de vlammen wat minder waren werden de resten nageblust. Daarna is de boel opgeruimd en schoongemaakt. Over de oorzaak van de brand is op dit moment niets bekend. Tijdens het incident heeft de politie de weg afgesloten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1431]

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1432]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven