Prins Hendrikstraat kan WK niet loslaten

tn_Afbeelding nieuw Roy 21967BORCULO – Het Nederlands elftal heeft zondag het Wereldkampioenschap niet gewonnen. Maandagmorgen werden op veel plekken in Berkelland de oranjeversieringen opgeruimd. Maar de bewoners in de Prins Hendrikstraat kunnen het WK niet loslaten. “Een tweede plek is toch ook een goede prestatie voor ons kleine kikkerland, de meeste mensen zijn de voetballers nu al vergeten maar wij niet”, aldus Waanders voorzitter van de buurtvereniging.

Al eerdere berichte deze site over het oranjehuis. Nergens in Berkelland was een huis zo mooi oranje geschilderd. De bewoners deden er maandag ondanks het verlies een schepje boven op. “Er komt een grote beker naast de leeuw en nog meer versieringen. Hoe lang de boel hier nog blijft hangen? Zeker tot oktober. De laatste van Nederland”, lacht Waanders.

Onze verslaggever ging maandag een kijkje nemen. Beste Berkellanders!, Roy kun je niet een keer wat anders zeggen?.We hebben nog een leuk fimpje voor je gemaakt bij Prinsen!, zie hieronder.” Zondagavond is onze fotograaf ook nog op pad geweest door Berkelland de foto’s zijn hieronder te vinden.

Filmpje voor Roy Nijman!:

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1406]

Finale kijken in Neede:
[nggallery id=1407]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven