Spektakel op Vol Gas Festival Gelselaar

vol gas gelselaar 046-borderGELSELAAR – Wat doen een grote kraan, de brandweer, gazonmaaiers, minitractorpulling en een aantal muziekbands in een weiland in Gelselaar? Het is Vol Gas Festival in Gelselaar. De organisatie bestaat uit vier rasechte Gelselaarse boys, waarvan de gebroeders Vink al een tijd het plan had om een micropulling wedstrijd, meetellend voor het Nederlands kampioenschap, te organiseren in Gelselaar.

Dit zou dan een wedstrijd moeten worden waar ook voor de familieleden van de rijders genoeg vertier valt te beleven; meer een familie/festival idee.  Kossink en Gemser zijn leden van de Jovink coverband Vol Gas en hadden ook al een tijd de plannen om in Gelselaar een festival te organiseren met als laatste een spetterend optreden van Vol Gas.

Toeval of niet, maar de heren kwamen met elkaar in contact en besloten om het Vol Gas Festival gezamenlijk te organiseren. Over de naam van het festival hoefden ze niet lang te twisten want bij zowel micropulling als bij de band is het motto Vol Gas!!!

Op het programma staan gazonmaaierraces, kinder traptractor-pulling, airbrushdemonstratie, minipulling en een brandweerdemonstratie. Bij deze laatste wordt er een auto vanuit een hoge kraan losgelaten. Voor de kinderen is er verder kinderschmink, een springkussen en natuurlijk de kinder traptractorpulling.

De muzikale omlijsting is in handen van de Power of Percussion, Knap’n en No Issue. Vol Gas sluit de avond spetterend af. Het festival duurt nog tot 01.00 uur vannacht.

De belangstelling voor het festival was groot; jong en oud kwam kijken. Met name de brandweerdemonstratie kon op grote aandacht rekenen.

[nggallery id=1445]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven