Veel animo voor oecomenische dienst

tn_oecomenische dienst-3EIBERGEN – Vijfentwintig jaar geleden was er de eerste kerkdienst in het openluchttheater in Eibergen. Deze traditie heeft zich voorgezet in oecumenische diensten. Zondagmorgen werd de dienst goed bezocht (zie foto’s).

De raad van kerken uit Rekken en Eibergen organiseren elk jaar één of meerdere bijeenkomsten in het theater. Dit niet alleen voor de inwoners van de gemeente maar ook voor de vele toeristen die in de gemeente verblijven. Het thema van vandaag was ”heb je even tijd” humoristisch ingeleid op de tonen van Herman van Veen

Voorgangster Annet Lankheet uit Haaksbergen ging hier dieper op in. Het geheel werd opgefleurd door de  christelijke muziekvereniging Accoord uit Haarlo.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1417]

Foto”s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1415]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven