Veel gespot!

De rubriek gespot groeit uit zijn jasje. Veel foto’s zijn deze week ingestuurd. Daarom plaatsen we even een artikel met meerdere onderwerpen. We beginnen in Eibergen. Op de Maat hebben vandalen een groot hakenkruis op de grond gespoten. Dan gaan we naar Hupsel tijdens het buurtfeest moesten onze medewerkers Jan Larink en Roy Nijman even wachten totdat de huifkar met de feestvierders naar de tent toe kwam.

Roy heeft altijd zijn ogen open. “Jan moet je daar eens kijken langs de fietsbaan wat doet die vrouw daar. Ach, die is gewoon wilde bloemen aan het plukken. Roy ging er op af en vroeg wat de vrouw aan het doen was. De vrouw uit Haaksbergen was speciaal afgereisd naar Hupsel om daar stenen te rapen voor een vloertje achter het huis (zie film). Hupsel kan dit nog bij in het boek? Oja, vertel dit niet door want dan is er geen steen meer te vinden.

Dan gaan we naar Neede. Aan de Stationsweg is iemand 50 jaar worden (Dick). De hele tuin staat vol met poppen en spandoeken. Als u gaat kijken neem dan wel even een speciaal pak mee want er zijn daar wat radioactieve stralen. We blijven nog even in Neede. Café Vally’s heeft er zin in. Iemand was vrijdagmiddag bezig om de schutting een beetje aan te kleden met zwarte verf. Knappe jongen!, hij trok zijn T-shirt uit voor de foto!

Heeft u ook wat gespot stuur de foto’s of film (link youtube) naar [email protected].

[nggallery id=1396]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven