Waterspelen bij de brandweer in Ruurlo

RUURLO – Op maandag 19 juli is er in Ruurlo weer een brandweermiddag voor de jeugd. Al vele jaren heeft de Brandweer spelmiddagen in Ruurlo georganiseerd, tot groot plezier van vele kinderen. Ook dit jaar rukt de Ruurlose brandweer uit voor de jeugd van Ruurlo en voor de vakantie-gasten, die in Ruurlo vertoeven.

De start is bij de brandweerkazerne aan de Groenloseweg. Vandaar uit worden de kinderen per brandweerauto gebracht naar een weiland aan de Branderveenweg (de weide van Dijkman), waar een geweldig waterspektakel zal plaats vinden. Het is genieten voor jong en oud. Ook ouders zijn welkom.

Met name voor de kleintjes is het belangrijk dat er begeleiding mee gaat. Het is aan te bevelen droge kleren en een handdoek mee te nemen. Op het weiland wordt de spuit in werking gesteld en dan kan het waterspektakel beginnen.Allerlei waterspelen vinden er plaats.

Ieder die een rit wil maken met de brandweerauto en/of aan het waterspectakel wil deelnemen moet om 14.00 uur, uiterlijk 14.15 uur aanwezig zijn bij de brandweerkazerne in Ruurlo. Voor meer informatie VVV Ruurlo, 0573 453926

Op maandag 2 augustus is er voor de jeugd wederom een brandweermiddag.  Ook dit is een prachtig spektakel, er kan gereden worden met de brandweerauto vanaf het Kerkplein in Ruurlo naar een weiland bij Pannenkoekboerderij De Heikamp aan de Hengeloseweg 2.  Waterspelen, spuiten met de brandweerslang en een rit in de brandweerauto staan op het programma.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven