Zelhemseweg: Tractor brandt volledig uit

RUURLO/EIBERGEN – Op de Zelhemseweg in Ruurlo is donderdagmiddag een tractor in vlammen opgegaan.  Een 39-jarige tractorbestuurder uit Eibergen (buurtschap Hupsel) reed met het voertuig over de weg en werd door andere automobilisten benaderd met de melding: ‘Er komen vonken onder uw tractor vandaan’.

De Eibergenaar stopte en zag dat onder zijn stoel (onderplaat) de vlammen al tevoorschijn kwamen. “Er was geen houden meer aan. Ik heb meteen 112 gebeld.”

Brandweer Ruurlo kwam snel ter plaatse om de vlammen te blussen. Het voertuig is volledig uitgebrand. Het bedrijf waar de Eibergenaar als zzp’er voor werkte (Koeslag uit Ruurlo) heeft met een kraan de tractor opgehaald. De provincie heeft na alle opruimwerkzaamheden het wegdek schoongemaakt. Het verkeer had enige tijd hinder.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1391]
Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1392]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven