Brand in tbs-kliniek snel onder controle

afbeelding-nieuw-roy-23032REKKEN – De brandweer van Eibergen en Neede is maandagmiddag rond 13.30 uur met meerdere wagens uitgerukt naar een middelbrand bij de Oldenkotte kliniek aan de Kienvenneweg in Rekken. Middelbrand wordt vrijwel direct gegeven omdat het een instelling betreft waarin meerdere personen verblijven.

Mocht er geevacueerd moeten worden dan zijn er voldoende voertuigen en manschappen aanwezig. Ter plaatse aangekomen bleek het om een kleine binnenbrand te gaan die direct met eigen middelen is geblust. Volgens woordvoerder Marit Stegeman van Oldenkotte is de oorzaak van het beginnende brandje nog onbekend.

Er zal uitgezocht worden wat de oorzaak is geweest. De brandweer heeft het terrein inmiddels weer verlaten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1497]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven