Chauffeur uit Eibergen zorgt voor ongeval

LICHTENVOORDE – Op de kruising Hamelandweg met de Vragenderweg in Lichtenvoorde vond dinsdag een frontale aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Twee inzittenden van de personenauto zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 15.45 uur de melding van het ongeval. Een 19-jarige vrachtwagenchauffeur uit Eibergen reed op de Hamelandweg en wilde linksaf slaan de Vragenderweg op richting Lichtenvoorde. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een 59-jarige automobilist uit Kortenhoef die op de Hamelandweg in de richting van Aalten reed.

Een frontale aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Twee passagiers van de personenauto, beiden uit Kortenhoef, raakten hierbij gewond. Zij zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De beide voertuigen zijn weggesleept. Tegen de vrachtwagenchauffeur wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven