Geldbedrag buit tijdens slimme babbeltruc

RIETMOLEN – Uit een woning aan de Munsterdijk in Rietmolen is zaterdag 28 augustus een nog onbekend geldbedrag ontvreemd. Rond 17.15 uur kwam bij de politie de melding van de diefstal.

Rond 16.30 is er een man naar de woning gekomen die de bewoonster van de woning een tijd aan de praat heeft gehouden. De vrouw was ondertussen naar buiten gelopen en zag naast haar woning een andere man staan. De twee mannen gingen vervolgens samen naar een witte auto toe die geparkeerd stond.

De mannen zijn weggereden richting de bebouwde kom. Uit de woning is een nog onbekend geldbedrag ontvreemd. Signalement dader 1: blanke man, begin twintig, ongeveer 1.80 m. donker haar, gekleed in spijkerbroek en groen t-shirt en sportschoenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven