Geweldsincident: Gewonde door bierfles

EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar een geweldsincident tijdens de kermis waarbij op zondag 22 augustus op de Brink in Eibergen een 47-jarige man uit die plaats gewond raakte. 

Het incident deed zich omstreeks 22.40 uur voor. De Eibergenaar was met een kennis een biertje aan het drinken bij een biertent toen hij met een onbekende in gesprek raakte. Dit ontaardde op een gegeven moment in een woordenwisseling. Plotseling sloeg de onbekende een bierfles kapot en verwondde hiermee de Eibergenaar.

De man vluchtte  in de richting van de C-1000, terwijl het slachtoffer met de kennis naar huis ging en zich daar liet verbinden. Hier werden ook de politie  en een ambulance gebeld. De snijwond bleek dusdanig dat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling.

De politie zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven