Jong en oud bij de start tijdens kermisloop

tn_Afbeelding nieuw Roy 22876EIBERGEN – De kermisloop is zondag voor de vierde maal gehouden in Eibergen. Jong en oud verscheen aan de start bij café De Libertijn. Bij de heren won Wouter Doesburg de loop. Wilma Luggenhorst was het snelste bij de dames. De Eibergse jeugd mocht om 13.00 uur de kermisloop openen.

Er stond heel wat publiek langs de kant om de lopers aan te moedigen. Bekende Eibergenaar Huub Ras mocht bij de kinderen met een grote toeter het startsein geven. Daarna stapte hij op de fiets (bezemwagen). Een aantal leden van brandweer Eibergen waren ook van de partij en liepen mee.

Er was één deelnemer die de finish niet kon halen en vroegtijdig afhaakte. Dat was Hans Fentsahm, hij had ’s morgens met zijn mountainbike nog een tocht gemaakt van zestig kilometer en daarom kon hij de kermisloop niet uitlopen.

Uitslag heren: 1e Wouter Doesburg, 2e Gerton Prinsen, 3e Wilfried Brons. Dames: 1e Wilma Luggenhorst, 2e Lisa ten Hopen, 3e Esli Vogel. Jeugd (jongens): 1e Joost Somsen, 2e Jelle Spanjaard, 3e Connor Kluivers. Jeugd (meisjes): 1e Lisa Taken, 2e Melissa Holtmaat, 3e Seraya Bomers.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1493]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven