Needenaren gewond geraakt in Laren

rengersweg laren 091-borderNEEDE – Twee inwoners uit Neede zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een frontale botsing in Laren. Het gaat om een 44-jarige man en een partner (leeftijd onbekend). Een ander slachtoffer, een 52-jarige man uit Leeuwarden overleefde de aanrijding op de N332 niet.

Hulpdiensten ontvingen net na 16.15 uur een melding over de aanrijding, die plaatsvond buiten Laren. Twee auto’s waren frontaal op elkaar gebotst. De 52-jarige man uit Leeuwarden reed richting Holten. Plotseling bevond een uit tegengestelde richting naderende auto zich op zijn weghelft, met de frontale botsing tot gevolg.

De 52-jarige man overleed ter plekke. Naast hem zat een 31-jarige vrouw uit Leeuwarden. Zij raakte ernstig gewond. Zij is ter plekke behandeld door een arts van de traumahelikopter en de vrouw is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Deventer. In de auto was ook een hond aanwezig. Deze raakte ook gewond en is opgevangen door de dierenambulance.

De auto die uit tegengestelde richting kwam, rijdend richting Lochem, werd bestuurd door een 44-jarige man uit Neede. Naast hem zat zijn partner. Beide zijn ook gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis in Zutphen gebracht. De man was wel in staat om gehoord te worden door de politie. Hij kon niet verklaren waarom hij op de verkeerde weghelft terecht gekomen is. De politie maakt een dossier op over de aanrijding. 

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Hiervoor is de N 332 enige tijd afgesloten geweest.

[nggallery id=1496]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven