Twee nieuwe wijkagenten in Berkelland

BERKELLAND – Verschillende wijken in Berkelland en andere gemeenten krijgen met ingang van 9 augustus een nieuwe wijkagent. De afgelopen periode waren de nieuwe wijkagenten al te zien, maar binnenkort nemen zij echt de werkzaamheden over van hun voorgangers. Eddy van Melis wordt de nieuwe wijkagent in Ruurlo. Hij was wijkagent in Groenlo.

Harrie van Balen Blanken wordt de nieuwe wijkagent in Groenlo. Hij was wijkagent in Doetinchem. Joost van Benthem wordt de nieuwe wijkagent in Neede. Hij is afkomstig uit het politiedistrict IJsselstreek.

Binnen de regio Noord- en Oost-Gelderland worden wijkagenten aangesteld voor een periode van zes jaren. Na deze periode is de afspraak dat zij gaan rouleren. In de loop van het jaar zullen meer wijkagenten veranderen van wijk.

Het district Achterhoek bestaat uit de gemeenten Bronckhorst, Montferland, Berkelland, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Dit district is onderdeel van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland (het gebied van Harderwijk tot Winterswijk).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven