Ruiters kwalificeren zich voor Hippiade

REKKEN – Op zaterdag 14 en zondag 15 augustus waren in Beesd de kampioenschappen om de Gelderse titels. De Molenruiters Rekken deden mee met een team voor het verenigingskampioenschap.

Het team bestaande uit Rita Wisselink met Ziris, Anke Wisselink met Black Jack, Annemarie Kroekenstoel met Mayday, Carolien Kroekenstoel  met Wonder T, Marloes Kornegoor met Bordeaux, Susan Karnebeek met Wodan en Bastiaan te Woerd met Larenchiva Z greep net naast de prijzen maar haalde wel een startbewijs binnen voor de Hippiade (NK) op 4 september te Ermelo.

Vera Abbink met Zananta en Bastiaan te Woerd met Larenchiva Z keerden wel terug met een prijs. Ze behaalden respectievelijk de 4e en 11e plaats in de klasse B springen. Saskia Leusink met Varola, Diane Willemsen met Wish I Dancer en Vera Abbink met Wananta hebben individueel ook meegedaan. Alle drie kwamen ze wel tot een volgende ronde, maar helaas hield hier het kampioenschap voor  hen op.

Het viertal onder leiding van Hilde van Eerden bestaande uit Saskia Leusink met Varola, Rita Wisselink met Ziris, Annemarie Kroekenstoel met Mayday, Elise Kroekenstoel met Zarybelle en Vera Abbink met Wananta reed een nette proef in de klasse M, maar greep net naast de prijzen en een afvaardiging voor de Hippiade.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven