Stapper zwaargewond na aanrijding auto

RUURLO – Er wordt een onderzoek ingesteld naar een ongeval waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 8 augustus een 30-jarige man uit Ruurlo zwaar gewond raakte. Het ongeval gebeurde in zijn woonplaats aan de Dorpsstraat. Hij is met diverse botbreuken en inwendig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 02.00 uur. De man was met enkele vrienden wezen stappen. Zij liepen op de Dorpsstraat en bij de Wildenborchseweg wilde het slachtoffer, zo blijkt uit het eerste onderzoek, oversteken. Hierbij liep hij tegen een passerende auto van een 21-jarige man uit het Gelderse Laren aan. Vervolgens sloeg hij tegen de voorruit en bleef gewond op de weg liggen.

Ambulancepersoneel stabiliseerde het slachtoffer waarna hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Hier bleek hij diverse botbreuken en inwendig letsel te hebben opgelopen.

Rijbewijs kwijt
Een 47-jarige automobilist uit Ruurlo heeft zaterdagavond 7 augustus zijn rijbewijs moeten inleveren bij de politie. Hij bleek met bijna 2.0 promille achter het stuur te hebben gezeten toen hij door agenten na een verkeersovertreding werd gecontroleerd.Agenten zagen de man omstreeks 19.45 uur op de Hofteweg in Ruurlo een verkeersover-treding begaan. Hij volgde niet de verplichte rijrichting, maar sloeg af. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij werd aangehouden en blies op het politiebureau bijna 2.0 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en met een proces-verbaal en een rijverbod kon hij later lopend naar huis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven