Tom Rhebergen (25) schiet vogel eraf!

tn_winnaar schietenREKKEN – Het kwam vandaag – donderdag – met bakken uit de lucht. Het vogelschieten en -gooien viel totaal in het water, maar dat was niet te merken aan de deelnemers en toeschouwers. “Ondanks het slechte weer hoeven we niet te klagen. Ruim 109 schutters deden mee om de vogel naar beneden te halen. Rekken trekt zich niets aan van de regen” lacht Wim Geesink.

Tom Rhebergen (25) is de nieuwe schutterskoning van Rekken, hij haalde de vogel naar beneden. Zijn vriendin – Lisa Houwers (21) – werd automatisch koningin. Woensdag na het corso stond ook het keizerschieten op het programma. Walter Winkelhorst was daar na 278 schoten de winnaar.

Het vogelgooien werd gewonnen door Willie Bos (60), de vrouw van de voorzitter van het Rekkens Volksfeest. Het ringrijden en het kegelen werd door de enorme regen afgelast. “We zijn tevreden over de afgelopen dagen. Woensdag trok het corso meer dan 10.000 bezoekers”, aldus voorzitter Henk Bos.

Groep De Kappenweaver behaalde dit jaar tijdens het corso de eerste plek. Corsobouwers van ’t Kip de tweede en de Huurnehoek de derde plaats.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1506]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven