Vier gewonden op kruising bij ’t Klumpke

tn_Afbeelding nieuw Roy 22682NEEDE – Op de kruising ter hoogte van camping ’t Klumpke (Diepenheimseweg/Deldeseweg) is vrijdagmorgen een ongeval gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. Vier inzittendenen van de auto raakten hierbij gewond. De brandweer en meerdere ambulances kregen rond 10.45 uur de melding van het ongeval binnen.

De vrachtwagen kwam vanuit Neede en reed op de Diepenheimseweg, de auto reed over de Deldenseweg. De bestuurder – een 77-jarige man uit Gemert – van het voertuig wilde de Diepenheimseweg oprijden vermoedelijk zag hij de vrachtwagen over het hoofd waarna er een flinke aanrijding ontstond (voorrangsfout).

Drie inzittenden konden zelf uit de auto komen, één man zat benkeld en moest bevrijd worden door de brandweer. De 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oude Pekela bleef ongedeerd. De provincie heeft vanaf de rotonde aan de Rondweg de weg afgesloten voor het verkeer dit gaat zeker nog uren duren vanwege een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Alle drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een aantal campinggasten verleende eerste hulp voordat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1483]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven