Alweer iemand aangehouden in Eibergen

EIBERGEN – In de nacht van woensdag op donderdag is een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het niet tonen van een geldig identiteitsbewijs en het in bezit hebben van harddrugs.

De politie zag omstreeks 01:30 uur een auto met twee inzittenden rijden op de Klaashofweg in Eibergen. Toen agenten het voertuig wilden staande houden voor een controle, ging deze er met grote snelheid vandoor. Na een korte zoektocht werd het voertuig aangetroffen op de Koningin Wilhelminastraat.

Er bleek alleen nog iemand te zitten op de passagiersstoel, de bestuurder was verdwenen. De 22-jarige passagier bleek geen geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen en in zijn kleding werd een zakje harddrugs aangetroffen.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij afstand deed van de drugs. De politie maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven