Ruim dertig automobilisten op de bon

EIBERGEN/RUURLO – De politie heeft afgelopen donderdag in Eibergen en Ruurlo een verkeerscontrole gehouden. In totaal zijn er 31 bestuurders bekeurd. De controle in Eibergen vond in de ochtend plaats op de Burgemeester Wilhelmweg.

Er bleken 12 bestuurders door het rode verkeerslicht te rijden. Zes automobilisten droegen geen autogordel en drie bestuurders belden niet handsfree.

’s Middags is er op de Vordenseweg en de Batsdijk in Ruurlo gecontroleerd. Vier automobilisten bleken hun autogordel niet te dragen. Zes bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 102 km/u, waar 80 km/u toegestaan is.

Alle overtreders kregen een bekeuring. De bekeuring voor het door rood rijden kost 160,- euro evenals de bekeuring voor het handheld bellen. De bekeuring voor het niet dragen van de autogordel kost 90,- euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven