‘5 Brothers’ timmeren flink aan de weg

5-brothersZWOLLE/EIBERGEN – Ervaring in de muziekwereld hebben ze al jaren maar nu proberen de vijf broers (Jacko, Camiel, Colin, Wessel en Tristan Zieverink) door te dringen naar de top van Nederland met de nieuwe band ‘5 Brothers’. Het eerste optreden (kick off) was afgelopen vrijdag in Tilburg bij café Bolle. Vrijdag 15 oktober doen de vijf broers Eibergen aan.

Dan treden ze vanaf 21.00 uur op in café De Lindeboom aan de Hagen. Ruim vier jaar treden de gebroeders Zieverink op in binnen- en buitenland. Zelf noemen ze het een zwaar uit de hand gelopen hobby.

De band ‘5 brothers’ maakt eigen nummers. “Bij het schrijven van onze songs hebben we ons laten inspireren door bands als, Toto, Gavin Degraw, The Eagles, Rascal Flatts, John Mayer, en Bryan Adams. De covers die we spelen liggen in dezelfde lijn, met zo hier en daar een vreemde uitschieter. Wij zijn momenteel druk bezig om een eigen repertoire te verzamelen voor ons eerste album en hopen dit begin 2011 op te nemen”, aldus Jacko Zieverink.

De muzikaliteit van Jacko, Camiel, Wessel, Colin en Tristan is bijzonder te noemen. Zo is een aantal van de broers multi-instrumentalist en vinden er op het podium instrument wisselingen plaats. Bandleider Jacko steekt veel tijd in het componeren en schrijven van nieuwe stukken.

Kijk ook eens op de nieuwe site www.5brothers.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven