Bestuurder belandt met auto op zijn kop

tn_Afbeelding nieuw Roy 24392REKKEN – Een medewerker van de Tbs-kliniek (forensisch psychiatrisch centrum Oldenkotte) is zaterdagavond met zijn auto in een sloot terecht gekomen. De 59-jarige bestuurder uit Enschede kwam er wonder boven wonder met een paar schrammen vanaf. De hulpdiensten – brandweer en politie – werden omstreeks 22.30 uur gewaarschuwd.

Het ongeval gebeurde op de Kienvenneweg naast de kliniek. In een bocht verloor de man door een onbekende oorzaak de macht over het stuur en kwam aan de linkerkant van de weg opkop in een sloot tot stilstand.

Medewerkers van een ambulance onderzochten de man ter plaatse, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een sleepdienst uit de sloot gehaald. De medewerker was net klaar met werken en was onderweg naar huis.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1623]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven