Bruggink sleept eerste plaats in de wacht

winnaar-survival-nedeeNEEDE – Zondagmiddag is Jochem Bruggink (27) uit De Heurne eerste geworden tijdens de Needse survival. Bij de Top Survival Circuit (TSC) kwam Bruggink als eerste over de finish met een tijd van 2.25.12. Vorig jaar won hij de run ook al. De Belg Michael de Cooman kwam als tweede over de eindstreep. Het verschil (tijd) tussen beide survivelaars was behoorlijk groot: acht minuten en tweeënvijftig seconden.

Als derde kwam Kerst Wind uit Oosterveen over de finish (2.36.30). De deelname aan de survival was dit jaar meer dan andere jaren. Naast recreanten en de jeugd deden er ook brandweermannen mee uit Rotterdam, Hilversum, Utrecht en niet te vergeten Neede. Bij de Hofmaatvijver stonden veel toeschouwers om de deelnemers aan de moedigen. Ook bij het boomstamhakken stond veel publiek.

Volgens meerdere mensen heeft de politie in de omgeving van de vijver meerdere bekeuringen geschreven voor fout parkeren. Voor velen was het ‘horrorbos’ aan de Hoondermaatsweg zwaar.

De organisatie is tevreden met de dag en wil al zijn vrijwilligers via deze weg bedanken en natuurlijk presentator Hans Niessink. Zij hebben drie weken lang gewerkt om alle hindernissen op te bouwen. Meer uitslagen op de website www.survivalneede.nl.

Update zondagavond:
Bij de TSC hebben ook Berkellanders een plek behaald: 5e Wilfred Brons (Eibergen) 2.48.49, 6e Joep Brinkers (Eibergen) 2.50.25, 11e Paul Geessinck (Beltrum) 3.12.18, 27e Bram Massop (Eibergen) 3.50.22, 30e Robert Teesink (Neede) 4.05.07.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1637]

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=1638]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven