Expositie van Corinne Veen bij ProWonen

BORCULO – In het hoofdkantoor van ProWonen in Borculo is tot en met 31 januari 2011 een expositie van schilderes Corinne Veen te bezichtigen. De Zelhemse schilderes is gefascineerd geraakt door aquarel en portretkunst.

Ze heeft zich gespecialiseerd in deze combinatie: Portret in Aquarel. Ze ontdekte dat het schilderen van vooral portretten haar veel plezier geeft en ze het een grote uitdaging vindt om van geportretteerde mensen of paarden (en andere dieren) een gelijkende beeltenis te schilderen.

Het schilderen is voor Corinne een proces van ‘kijken, kijken en nog eens kijken’ en tegelijkertijd van ‘denken en overwegen’. Corinne past aquarel toe met een gelaagde opbouw, waarbij vele wassingen over elkaar worden gezet om intense kleuren te bereiken. De schilderes heeft een eigen website: www.corinneveen.exto.nl.

De expositie bij ProWonen laat verrassende resultaten zien van haar manier van werken. U vindt het hoofdkantoor aan de Tedinkweide 2 in Borculo. Op werkdagen kunt u vrij binnenlopen tussen 8.30 en 16.00 uur.

ProWonen biedt kunstenaars uit het werkgebied de mogelijkheid om te exposeren in het hoofdkantoor. De exposities zijn voor iedereen toegankelijk en vinden plaats in de ontvangsthal en gedeelte van de gang.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven