Judoka’s met vijf maal goud naar huis

NEEDE/RUINEN – Afgelopen zaterdag stond sporthal De Marse te Ruinen (Drenthe) in het teken van de judosport, hier werd namelijk het jaarlijkse judo-herfst-toernooi van de organiserende judoclub Jigoro Kano gehouden. Aan dit toernooi werd meegedaan door 15 verenigingen allen aangesloten bij de IBF (Internationale Budo Federatie), met in totaal 140 judoka’s.

Waaronder ook een zevental judoka’s van jv ’t Höfke Neede (4 dlnrs) en jv ’t Höfke Diepenheim (3 dlnrs). Deze judoka’s wisten allen een plaats op het erepodium te behalen met in totaal 5 maal een 1e plaats en 2 maal een 2e plaats.

In de categorie meisjes t/m 11 jaar tot 28 kg behaalde Savannah Kramer (’t Höfke D’heim) de eerste plaats, eveneens een eerste plaats was er voor Carmo Waszink (’t Höfke D’heim) in de klasse jongens 11 jaar  t/m de gele band. Marinus Kramer (’t Höfke D’heim) uitkomend in de wedstrijdklasse categorie jongens 11 jaar tot 34 kg veroverde eveneens de eerste plaats. Bij de jongens t/m 14 jaar tot 55kg behaalde Ivo Agelink ook een eerste plaats.

Bij de senioren heren +80kg  wist Robert Hengeveld (’t Höfke Neede)  beslag te leggen op de eerste plaats. Bij de jongens in de categorie wedstrijdklasse t/m 12 jaar tot 42 kg behaalde Dyllan GeraerdsThesingh (’t Höfke Neede)  de 2e plaats. Bij de junioren in de klasse jongens tot 81 kg behaalde Kevin Bijkerk (’t Höfke Neede)  eveneens een mooie 2e plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven