Basisschool zamelt oude telefoongidsen in

EIBERGEN – Is bij u ook al de nieuwe Telefoongids & Gouden Gids in de brievenbus gevallen? ”Gooi de oude gidsen niet weg, want wij zijn er erg blij mee!”, aldus Jolein Ter Maat, coördinatrice van de inzamelactie. De Willem Sluiter school uit Eibergen doet mee aan deze inzamelactie: ”Boeken voor Boeken”.

Het is de bedoeling dat de leerlingen aan zoveel mogelijk mensen vragen of zij hun oude gids willen afstaan voor deze actie. De kinderen komen bij u langs de deur of u brengt ze zelf naar verschillende verzamelpunten in Eibergen (Supermarkten C1000,  Plus en Albert Heijn).

Bij deze supermarkten staan kratten waar de boeken in kunnen. U kunt ze natuurlijk ook zelf tijdens schooltijden naar de Willem Sluiter school aan de Huenderstraat 51 brengen. Voor elk ingeleverd boek ontvang de school dan 20 eurocent. Hoe meer oude gidsen worden verzameld, hoe meer geld er verdiend wordt.

Voor dit bedrag kan de school leuke nieuwe leesboeken voor de kinderen aanschaffen. De inzamel-actie loopt van 2 december tot en met 3 januari 2011.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven