Bomen worden gesnoeid in buitengebied

BORCULO – In de wintertijd gaat de gemeente bomen snoeien langs een aantal wegen in het buitengebied. Daarnaast wordt ook de overhangende onderbeplanting in de berm afgezet. Dit is nodig om te voorkomen dat de beplanting over de rijbaan of aanliggende percelen hangt.

Of het zicht in bochten of kruisingen wordt belemmerd. Deze werkzaamheden kunnen enige overlast voor het doorgaande verkeer veroorzaken. Getracht wordt deze overlast zoveel mogelijk te beperken. Langs de volgende wegen worden de bomen en onderbeplanting gesnoeid:

Eibergen: Kranenweg, Eppinkweg, Landweerdijk, Vunderinkslaan, Leugemorsweg, Mallemer Peppeldijk, Keerdijk, Brekenweg, Hakertweg, Kiefteweg, Bruininkdijk, Koningsweg, Meeldijk, Olden Eibergseweg, Wesselsdijk, Voshaarweg. Borculo: Geerdinksdijk, Kappermaatweg, Respelhoek, Spoordijk. Geesteren: Geesterse Broekweg, Slaapweg, Gelselaar, Goordijk, Oude Borculoseweg, Slaapdijk, Van Bevervoordestraat, Zelhorstdijk. Haarlo: Holtmaatdijk, Kanaalweg. Neede: Lage Broekdijk. Beltrum: Abbinksweg, Nijkampsweg, Baksweg, Rentinksweg.

Ruurlo: Broekweg, Brouwershoekweg, De Brille, Karssenbargweg, Koskampweg, Loorsteeg, Morsdijk, Groenloseweg (zandweg), Slootsdijk, Wildpad, Zoerenbarg, Formerhoekweg, Stapeldijk. Rekken: Slemphutterweg. Rietmolen: Kieftendijk (in de kom)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven