Dieven slaan meerdere malen hun slag

BORCULO/REKKEN – Onbekenden hebben ingebroken bij tennishal ‘Tennis Inn’ aan de Mors in Eibergen. De inbraak werd maandag 8 november ontdekt. Men mist onder meer enkele rackets. De inbraak vond van zondag op maandag plaats. Men heeft een deur geforceerd en het pand doorzocht. Naast enkele rackets werd ook een tv meegenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Borculo: Voor de tweede keer in enkele weken is er van een bouwplaats aan de Kerkstraat in Borculo elektriciteitskabel gestolen. De dieven hebben het slot van het bouwhek geforceerd om op het terrein te komen. Ondanks preventieve maatregelen, een slot en verlichting, hebben onbekenden afgelopen weekend zo’n 250 meter elektriciteitskabel gestolen. Het hek werd geforceerd en de kabel werd vervolgens meegenomen. Enkele weken eerder gebeurde dit ook al. De diefstal werd maandag 8 november ontdekt en bij de politie gemeld.

Rekken: Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag 8 november bij een woning aan de Hakertweg in Rekken diverse spullen buitgemaakt. Een deel is op de eveneens gestolen aanhangwagen vervoerd. De diefstal werd maandagochtend ontdekt. De dieven hebben vanuit een niet afgesloten garage een groot aantal spullen gestolen. Zo zijn de aanhangwagen, fietsen, een kettingzaag, een ploeg, paardenzadels en fietsen gestolen. De spullen kunnen niet alleen op de aanhang-wagen vervoerd zijn, dus waarschijnlijk hebben de dieven een busje gehad. De politie stelt een onderzoek in en vraagt tips over e diefstal.

(bron: www.politie.nl)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven