Stichting verrast kids op Schaepmanplein

tn_Afbeelding nieuw Roy 25459NEEDE – Stichting Kanjers voor Kanjers heeft woensdag een groep jongeren die wonen op het Schaepmanplein verrast met cadeaus ter waarde van 2500,00 euro. Stichting De Lichtenvoorde waar Schaepmanplein onder valt had een verzoek ingediend voor een project en dat werd goedgekeurd.

De cadeaus werden overhandigd door bestuurslid Irma de Vries van stichting Kanjers voor Kanjers. Een tandem (fiets) en een Nintendo Wii zijn enkele spullen die de jongeren kregen.

Stichting Kanjers voor Kanjers doet donaties ten behoeve van het welzijn van een kind, bij voorkeur doormiddel van sport en spel. De stichting is vorig jaar april opgericht en haalt geld binnen door acties op te zetten zoals een fietstourtocht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1680]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven