Vrouw gewond bij flinke botsing op N18

tn_Afbeelding nieuw Roy 25420EIBERGEN/GROENLO – Een 86-jarige bestuurster uit Winterswijk is woensdag rond 12.10 uur gewond geraakt bij een botsing op de Eibergseweg (N18) tussen Groenlo en Eibergen. De vrouw is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk. Door het ongeval is de weg afgesloten geweest voor al het verkeer. Er is een omleiding ingesteld.

De bestuurster kwam de parkeerplaats afrijden van het BP-tankstation en wilde de Eibergseweg oprijden, hierbij zag zij een vrachtwagen komende van Eibergen over het hoofd. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De vrouw zat bekeld in de auto en werd door de brandwachten van Groenlo bevrijd. De vrachtwagenchauffeur (34 jaar uit Winterswijk) bleef ongedeerd.

De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht. De weg is daardoor zeker tot 15.00 uur afgesloten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1679]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven