De Klok luidt nieuwe jaar in met muziek

5-brothersEIBERGEN – Op 31 december is er ’s middags in café de Klok een oudejaarsborrel. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een gratis consumptie en tijdens de borrel worden er lekkere hapjes uitgeserveerd. Om ca 19.00 uur ’s avonds gaat het café eventjes dicht.

Daarna worden de voorbereidingen getroffen voor het nieuwjaarsfeest,  dat ’s nachts om 00.30 uur start in de grote zaal. Dit jaar komt er een nieuwe band, namelijk Brothers in Arms. Vijf buitengewoon muzikale broers van de familie Zieverink uit Groenlo met een markante uitstraling in combinatie met een waanzinnig goeie zangeres maken er een enorm feest van met hun repertoire van ‘oude school’  hits uit de jaren ’80 en hedendaagse top 40.

De Nederlandse band ‘Brothers in Arms’ heeft reeds veel succes in Duitsland en nu is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met deze ‘jonge’ coverband. Uiteraard is het unieke van deze band de vijf broers en het kwaliteitsniveau. ’s Middags is de entree gratis en ’s avonds is de entree € 6,00. De inzet is om de entreeverloop dit jaar sneller te laten verlopen, dit in tegenstelling tot vorig jaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven